AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu kanarken görmek

Kahve falında burnunu kanarken görmek

Kahve falında burnunu kanarken görmek işlerini düzene sokacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu kanarken gördüyseniz:

  • Dominant kişiler veya eğilimler kısa bir süre için huzuru kaçırsa da, arkadaş veya akrabalarınızla bir araya gelerek fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında burnunu kanamasını görmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında burnun kanamasını görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında burnunun kanamasını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında burnunu kanarken görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının burnunun kanaması görmek sevilip sayılacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dudağının kanamasını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına inanılır.

Kahve falında aşırı kanama görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir