AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyin kanaması görmek

Kahve falında beyin kanaması görmek

Kahve falında beyin kanaması görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyin kanaması gördüyseniz:

  • Bırakın karşınızdaki kişiler istediği serzenişte bulunsun.

Kahve falında beyin kanaması geçiren birini görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Kahve falında beyin kanaması geçirdiğini görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyin kanaması görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin beyin kanaması geçirdiğini görmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyinde ur görmek fal sahibinin kazancının artacağına, kazancında bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında beyin ameliyatı görmek büyük işlere girileceğine, kendisine uğur getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyin gücünü kullanmak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına inanılır.

Kahve falında beyin tümörü olmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir