AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnun değiştiğini görmek

Kahve falında burnun değiştiğini görmek

Kahve falında burnun değiştiğini görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında burnun değiştiğini gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Kahve falında burnunun değiştiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında burnun değiştiğini görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunu temizlediğini görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, barış için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnu yara görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında burnunun eğri olduğunu görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin burnunun kanadığını görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, başarının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burnunu kurcalamak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir