AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunu kurcalamak

Kahve falında burnunu kurcalamak

Kahve falında burnunu kurcalamak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, elinin sıkışacağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında burnunu kurcalamak gördüyseniz:

  • Durma noktasına gelen iş veya projeler bir an da kımıldamaya başlayabilir.

Kahve falında burnunu kurcalamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında çanta kurcalamak hem de işinde söz sahibi olacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna inanılır.

Kahve falında cep telefonu kurcalamak tecrübe kazandıracağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin telefonunu kurcalamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında burun kurcalamak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu karıştırmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kil almak yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, dik durmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin burnunun kanadığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir