AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunun değiştiğini görmek

Kahve falında burnunun değiştiğini görmek

Kahve falında burnunun değiştiğini görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, olumsuz haberler alacağına, yüksek diploma alacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunun değiştiğini gördüyseniz:

  • Söylenenleri birebir yerine getirmenizin maddi gelirleriniz üzerinde olumsuz etkisi olabilir.

Kahve falında burnunun değiştiğini görmek rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında burnun değiştiğini görmek iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında karnı burnunda hamile olduğunu görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bugday tanesi görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında burnundan kurt çıkarmak uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnunu temizlemek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burnundan eliyle sümük çıkarmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında burnu uzun görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir