AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında elinin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Evliliğinizi veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi ilgilendiren konularda bazı kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında elinin büyüdüğünü görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında ellerinin büyüdüğünü görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini büyütmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalçanın büyüdüğünü görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyerinin büyüdüğünü görmek yaşam standartlarının artacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına işarettir.

Kahve falında dişin büyüdüğünü görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun büyüdüğünü görmek istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında memenin büyüdüğünü görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir