AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkan büyütmek

Kahve falında dükkan büyütmek

Kahve falında dükkan büyütmek kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, geçim derdine gireceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine delalettir.

Kahve falında dükkan büyütmek gördüyseniz:

  • Ama, kurdukları mantıktaki yanlışı görecek olan sizsiniz.

Kahve falında dükkan büyütmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında dükkanın büyüdüğünü görmek işe giren herkesin kalkınacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dükkanı büyütmek büyük bir ihanete uğranacağına, nasibin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun büyüdüğünü görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsün büyüdüğünü görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev büyütmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir