AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangında yanmak

Kahve falında yangında yanmak

Kahve falında yangında yanmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yeni bir iş bulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yangında yanmak gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yangında yanmak hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yangın yanmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşler içinde yanmak bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında suratı yanmak yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine işaret eder.

Kahve falında güneşte yanmak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulur.

Kahve falında ayağı yanmak önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ütüden yanmak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sobada yanmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir