AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası yanmak

Kahve falında kafası yanmak

Kahve falında kafası yanmak her zaman hürmet göreceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, üzgün olacağına, nefsine yenileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında kafası yanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında kafası yanmak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sobadan yanmak yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında benzinle yanmak falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, zenginleşeceğine alamet eder.

Kahve falında canı yanmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sigarayla yanmak bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak çekilen yükün hafifleyeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabası yanmak hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, yeterli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında alevler içinde yanmak bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir