AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının burnu kanamak

Kahve falında başkasının burnu kanamak

Kahve falında başkasının burnu kanamak onu kendisinden daha çok seveceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, aile saadetinin de artacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının burnu kanamak gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında ağzı burnu kanamak sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının burnu kanamak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Kahve falında burnun kanamak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında burnu kanamak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları kanamak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında avuçları kanamak çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boynu kanamak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir