AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, malından ve parasından olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına inanılır.

Kahve falında burnuna hızma taktığını gördüyseniz:

  • Daha huzurlu bir ortamda düşünmelisiniz.

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında hızma taktığını görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında burna hızma takmak çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında burnuna hızma takmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında burnunda hızma görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabada hız yapmak alın terinin karşılığını alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında hızırla konuşmak karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hazreti hızırı görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir