AnaSayfa / Genel / Kahve falında hız motoruna binmek

Kahve falında hız motoruna binmek

Kahve falında hız motoruna binmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında hız motoruna binmek gördüyseniz:

  • Yaşınıza göre anne veya babanızla ya da her ikisi ile birden ters düşebilirsiniz.

Kahve falında hız motoruna binmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında hız motoru görmek yüzün güleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında motorla hız yapmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, önünün açık olacağına inanılır.

Kahve falında hız trenine binmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hız teknesine binmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş hızma görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnuna hızma takmak çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, başarılarının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı hızma görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir