AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın hızma takmak

Kahve falında altın hızma takmak

Kahve falında altın hızma takmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, güllük gülistanlık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın hızma takmak gördüyseniz:

  • Çok önemli pozisyonda olsalar dahi, bazı kişileri yatıştırmak için belli ilkelerinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında altın hızma takmak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buruna hızma takmak uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına işaret eder.

Kahve falında burna hızma takmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında burnuna hızma takmak dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine inanılır.

Kahve falında altın hızma görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı hızma görmek tüm dileklerin tutacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına tabir olunur.

Kahve falında hızma bulmak yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında hız teknesi görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir