AnaSayfa / Genel / Kahve falında burnunda hızma görmek

Kahve falında burnunda hızma görmek

Kahve falında burnunda hızma görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnunda hızma gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Kahve falında burnunda hızma görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Kahve falında burnuna hızma takmak mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında burna hızma takmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Kahve falında burnuna hızma taktığını görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında hızır aleyhisselamı görmek her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hızır aleyhisselam konuşmak sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında hız trenine binmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında arabada hız yapmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir