AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu görmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, zengin bir hayata sahip olunacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında bulutların üstünde olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, sosyal ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konular ivme kazanıyor.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak üzüleceğine, ağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üstünde yürümek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutun üstünde olmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına alamet eder.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak korkularının ve kuruntularının biteceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bulutların üstünde olmak yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek işinde itibar edineceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kendini bulutların üstünde görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir