AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut üstünde olmak

Kahve falında bulut üstünde olmak

Kahve falında bulut üstünde olmak kazancının ve canın güvence altında olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında bulut üstünde olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir karışıklıkla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bulut üstünde yürümek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulut üstünde oturmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalettir.

Kahve falında bulut üstünde uçmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde oturmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bulutun üstünde olmak işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde olmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir