AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun konuştuğunu görmek

Kahve falında bulutun konuştuğunu görmek

Kahve falında bulutun konuştuğunu görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında bulutun konuştuğunu görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında toz bulutu içinde kalmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Kahve falında parlak bulut görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına rivayet eder.

Kahve falında bulutun üstüne çıkmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bulutlara çıkmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kara bulutları görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kara bulut görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir