AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bulutları görmek

Kahve falında kara bulutları görmek

Kahve falında kara bulutları görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kara bulutları gördüyseniz:

  • Yakın çevreniz içinde bulunan, mesela bir komşu ya da akrabayla yakınlaşmalarınız olması mümkündür.

Kahve falında kara bulutları görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara bulutlar görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir