AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak bulut görmek

Kahve falında parlak bulut görmek

Kahve falında parlak bulut görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, durumun değişmesine işarettir.

Kahve falında parlak bulut gördüyseniz:

  • Ruhsal gücünüzü toparlamak için fazla enerji harcayacağa benziyorsunuz.

Kahve falında parlak bulut görmek onlardan medet umacağına, sorunlarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gece bulut görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına işarettir.

Kahve falında buluta yazı yazmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bulutun içinden geçmek mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında bulut tutmak makamını kaybedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutla uçmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret eder.

Kahve falında renkli bulut görmek arabuluculuk yapılacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir