AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bulut görmek

Kahve falında kara bulut görmek

Kahve falında kara bulut görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, emrinde insan çalıştıracağına, emeğinden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara bulut gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenmeden bazı tartışmalara girmeniz durumunda imajınız zedelenebilir veya zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kara bulut görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında kara bulutlar görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havada kara bulut görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, şöhret elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kara bulutları görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir