AnaSayfa / Genel / Kahve falında buluttan kılıç görmek

Kahve falında buluttan kılıç görmek

Kahve falında buluttan kılıç görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, düşmanların barışacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, elindekini de bitireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında buluttan kılıç gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında buluttan kılıç görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, iyi ve kolay geçim halinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara bulutları görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında koyu bulut görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe bulut görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında siyah bulut görmek sevilip sayılacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında şekilli bulut görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir