AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzü bulut görmek

Kahve falında gökyüzü bulut görmek

Kahve falında gökyüzü bulut görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevgi göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzü bulut gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda değişiklik yapmak istiyorsanız işlemleri başlatmalısınız.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek sonunda maddi zarara gireceğine, el üstünde tutulacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek sabrını zorlayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir