AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bulut görmek

Kahve falında siyah bulut görmek

Kahve falında siyah bulut görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, sorunların gittikçe artacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında siyah bulut gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında siyah bulut görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret eder.

Kahve falında bulut tutmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kara bulutların üzerine geldiğini görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında bulutların üstünde oturmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Kahve falında kızıl bulut görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir