AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyu bulut görmek

Kahve falında koyu bulut görmek

Kahve falında koyu bulut görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, pişmanlığa, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendine çeki düzen vereceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına işaret eder.

Kahve falında koyu bulut gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında koyu bulut görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında koyu renkli elbise görmek iş hayatında başarılı olmaya, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında koyu yeşil görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, hayra ve esenliğe yorulmaktadır.

Kahve falında koyu kırmızı elma görmek kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında koyu mavi görmek işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Kahve falında koyu renk idrar yapmak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyu sarı renk görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına tabir olunur.

Kahve falında koyu yeşil renk görmek ondan faydalanacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir