AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe bulut görmek

Kahve falında pembe bulut görmek

Kahve falında pembe bulut görmek türlü musibetlere uğrayacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe bulut gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında pembe bulut görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalettir.

Kahve falında havayı parçalı bulutlu görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, atılan adımların zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçakta bulut görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutlarda yazı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gri bulut görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir