AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutta yürümek

Kahve falında bulutta yürümek

Kahve falında bulutta yürümek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulutta yürümek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bulutta yürümek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında bulutlarda yürümek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında bulut üstünde yürümek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında parlak bulut görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at şeklinde bulut görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir