AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut üzerinde yürümek

Kahve falında bulut üzerinde yürümek

Kahve falında bulut üzerinde yürümek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında bulutta yürümek iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında bulutlarda yürümek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulut üstünde yürümek kazançta zarar edeceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bulut yemek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında siyah toz bulutu görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sis bulutu görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir