AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlarda yürümek

Kahve falında bulutlarda yürümek

Kahve falında bulutlarda yürümek başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, yanlışlara düşeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bulutlarda yürümek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında bulut üzerinde yürümek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Kahve falında bulutların üstünde yürümek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında bulut üstünde yürümek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına alamet eder.

Kahve falında bulutlarda yürümek yaşam standartlarının artacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutta yürümek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında bulutta yüz görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sisli bulut görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlu dağ görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir