AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutun üstünde olmak

Kahve falında bulutun üstünde olmak

Kahve falında bulutun üstünde olmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, duaların kabul olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulutun üstünde olmak gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Kahve falında kendini bulutların üstünde görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başının üstünde bulut görmek kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine delalettir.

Kahve falında bulut üstünde oturmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında bulut üstünde uçmak olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bulutların üstünde olmak tüm sorunlarının biteceğine, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz bulutların üstünde olmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Kahve falında bulut üstünde yürümek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir