AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, duyguların karşılık bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, işsiz kalmaya, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında bulutlu gökyüzü gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmak veya isteklerinizi gerçekleştirmek için tüm kaynaklarınızı kullanmaktan çekinmeyeceğe benziyorsunuz.

Kahve falında bulutlu gökyüzü görmek bolluk ve bereket geçireceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulutlar görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek ona şifa olmayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek hoş muhabbette olacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir