Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, ticarette yol katedeceğine, bahtının güzelleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut gördüyseniz:

  • Kontrolü ele almanız başarıyı beraberinde getirebilir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek böyle işlere kalkışacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünü bulutlu görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek dolandırılacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top