AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutta yüz görmek

Kahve falında bulutta yüz görmek

Kahve falında bulutta yüz görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, maddi durumun düzeleceğine, şaşkın olacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında bulutta yüz gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya çalışmalısınız.

Kahve falında bulutta insan yüzü görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulutta yüz görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında buluttan at görmek fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulut üstünde yürümek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulur.

Kahve falında kara bulutların geldiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bulut görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir