AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken kusmak

Kahve falında abdest alırken kusmak

Kahve falında abdest alırken kusmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, umutlarını kaybedeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında abdest alırken kusmak gördüyseniz:

  • Haraketsizlikten kaynaklanan bir uyuşukluk içinde olmanız da mümkündür.

Kahve falında abdest alırken kusmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest kusmak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine delalettir.

Kahve falında abdest almayı unutmak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına inanılır.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek kazancının azalacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak başarısının azalacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında abdest alıp akşam namazı kılmak her türlü başarıyı elde edeceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında abdest almayı görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir