AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdest kusmak

Kahve falında büyük abdest kusmak

Kahve falında büyük abdest kusmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük abdest kusmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında büyük abdest kusmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken kusmak sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına yorulur.

Kahve falında büyük abdestini altına kaçırdığını görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında açıkta büyük abdestini yapmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına büyük abdest kaçırmak hayatın temposunun yükseleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi büyük abdestini görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camiye büyük abdest yapmak herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir