AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını abdest alırken görmek

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, kötü günlerin biteceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, zorluklarının biteceğine delalettir.

Kahve falında başkasını abdest alırken gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili bir kadına karşı dikkatli olmanız gerekmektedir.İş iniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında abdest al görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını abdest alırken görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest almayı görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini abdest alırken görmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini abdest alırken görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, türlü musibetlere uğrayacağına işarettir.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken korkmak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir