AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almayı görmek

Kahve falında abdest almayı görmek

Kahve falında abdest almayı görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında abdest almayı gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz veya karşı cinsle oluşturmanız olası olan macera ya da flört gibi şeylerde fevkalade başarılısınız.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak özel muamele göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide abdest alıp namaz kıldığını görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yeni işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını abdest alırken görmek güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında abdest almaya gitmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına işarettir.

Kahve falında boy abdesti almaya çalışmak dünya mallarının çoğalacağına, büyük başarıla kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir