AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek kar sağlayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kötü duygularından arınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını abdest alırken gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Kahve falında arkadaşını abdest alırken görmek daha fazla rızık elde edileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında namaz abdesti almamak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında abdest alırken korkmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abdest alırken ayağı yıkamak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmamak işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdest alıp namaz kılmak kul hakkına girmeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest almaya niyet etmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında abdest alıp namaz kıldığını görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir