AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest almayı unutmak

Kahve falında abdest almayı unutmak

Kahve falında abdest almayı unutmak bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında abdest almayı unutmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Kahve falında gusül abdesti almayı unutmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest almayı unutmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı almayı unutmak kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işarettir.

Kahve falında birini abdest alırken görmek çok kötü günler geçireceğine, sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında abdest alırken dua okumak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına alamet eder.

Kahve falında abdest alıp namaza durmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü abdest alırken görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında abdest alıp kuran okumak iyi anlaşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir