AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulut ve yağmur görmek

Kahve falında bulut ve yağmur görmek

Kahve falında bulut ve yağmur görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulut ve yağmur gördüyseniz:

  • Plan, takvim veya düzenlemelerde yapılacak değişiklik ya da uyarlamalar gayretlerinizin karşılığını almanızı ya da romantizmi yakalamanızı sağlayabilir.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur bulutu görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek bir akrabadan hata görüleceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzü bulut görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bulutun üstünde olmak hayırlı bir yola girileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir