AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, başarısının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara işaret eder.

Kahve falında yağmur yüklü bulut gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur bulutu görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ata yük yüklemek işlerinin açılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü araba sürmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, verilen emeğin boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir