AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, evleneceğinize, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, onu doyasıya yaşayacağına inanılır.

Kahve falında siyah yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur bulutu görmek fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulur.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Kahve falında siyah bulut görmek ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek makamının artacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir