AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, mekân değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara bulut ve yağmur gördüyseniz:

  • Kendi sebep olacağınız maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kara bulut ve yağmur görmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yağmur bulutu görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Kahve falında yağmur yüklü bulut görmek parasının ve malının çoğalacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmur bulutu görmek iyiliğe ve güzelliğe, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında bulut ve yağmur görmek rahatlığa erileceğine, çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında evin üstünde kara bulut görmek sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında evin üzerinde kara bulut görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir