AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, eve huzur dolacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Bir yolculuk esnasında ya da katılacağınız bir davette, çok ilginç kişilerle tanışmanız mümkündür.

Kahve falında gökyüzünde yağmur bulutu görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, zenginliğinin artacağına alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde bulut görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde siyah bulut görmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde kara bulut görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzü ve bulut görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulut görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında bulutsuz gökyüzü görmek şansın döneceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde beyaz bulutlar görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, rahat nedir öğreneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir