AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur tarlası görmek

Kahve falında bulgur tarlası görmek

Kahve falında bulgur tarlası görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, güzel bir iş fırsatına, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur tarlası gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok uygulamacı olmanız gerekiyor.

Kahve falında bulgur tarlası görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında serili bulgur görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bulgur elemek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında mercimek bulgur görmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur dağıtmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bulgur süpürmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri bulgur görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında pirinç bulgur görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir