AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur elemek

Kahve falında bulgur elemek

Kahve falında bulgur elemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, adını kirleteceğine, işlerinde verimin artacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bulgur elemek gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında bulgur elemek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, iş hayatında çok zarar edileceğine delalettir.

Kahve falında tarhana elemek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında toprak elediğini görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın elemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında nohut elemek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalettir.

Kahve falında şeker elemek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mercimek elemek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine delalettir.

Kahve falında toprak elemek beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir