AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulgur süpürmek

Kahve falında bulgur süpürmek

Kahve falında bulgur süpürmek ferah bir döneme girileceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bulgur süpürmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında bulgur süpürmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bulgur dağıttığını görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bulgur toplamak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulgur ve nohut görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pilavlık bulgur görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bulgur doldurmak eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulgur yemeği görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bulgurla oynamak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir