AnaSayfa / Genel / Kahve falında mercimek bulgur görmek

Kahve falında mercimek bulgur görmek

Kahve falında mercimek bulgur görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, sevdiğini söyleyeceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında mercimek bulgur gördüyseniz:

  • Olaylar iyice karışık bir hal alabilir.

Kahve falında mercimek bulgur görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında bulgur ve mercimek görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek şansının ve bahtının açılacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı pişirmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında mercimekli bulgur pilavı yemek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, daha fazla yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bulgur mercimek görmek bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir