AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç bulgur görmek

Kahve falında pirinç bulgur görmek

Kahve falında pirinç bulgur görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirebilir, kendinizi şımartacak işlere zaman ayırabilir veya aşk hayatınız için özel zaman yaratabilirsiniz.

Kahve falında bulgur ve pirinç pilavı görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında bulgur pirinç görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında pirinç bulgur görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine delalettir.

Kahve falında bulgur ve pirinç görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç bulgur mercimek görmek işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Kahve falında pirinç ve bulgur pilavı görmek yeni bir hayat kuracağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında bulgur köftesi görmek mevki edineceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir