AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bulgur görmek

Kahve falında iri bulgur görmek

Kahve falında iri bulgur görmek maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin günden güne bozulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulur.

Kahve falında iri bulgur gördüyseniz:

  • Yılbaşı programlarına yer açabilmek için planlarınızda yeni düzenlemeler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında iri bulgur görmek sıkıntı çekeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında bulgur pilavı yemek görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında kısırlık bulgur görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine delalettir.

Kahve falında bulgurla oynamak fakirlik ve yokluk göreceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çekilmiş bulgur görmek yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine alamet eder.

Kahve falında bulgur atmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, haneden birinin ayrılacağına işarettir.

Kahve falında bulgur aşı görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulgurdan köfte yapmak sorunlarının biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir