AnaSayfa / Genel / Kahve falında serili bulgur görmek

Kahve falında serili bulgur görmek

Kahve falında serili bulgur görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rahat bir hayat sağlayacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerin hafifleyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serili bulgur gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında serili bulgur görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında serili yatak görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet eder.

Kahve falında yatak serip yatmak bereketinin artacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında serili halı görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına inanılır.

Kahve falında ters serilmiş halı görmek ağız tadı ile yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde serili halı görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, güçsüz ve nefessiz kalacağına yorulur.

Kahve falında ipte serili çamaşır görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yolculuğa çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında serilmiş yatak görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir